Vodene dihalne vaje

Lepo & globoko pozdravljen/a ♥

V spodnjem videu lahko na hitro izveš, zakaj sem se odločil posneti vodene dihalne vaje in kako ti lahko pomagajo do boljših pogovorov. Čisto spodaj, pa si lahko prebereš, kaj o dihalnih vajah pravijo tisti, ki so jih naredili.

Dihalne vaje -> prisotnost = boljši pogovori

Ko sem čisto spontano izvedel za Wim Hofove dihalne vaje in jih prvič naredil, sem bil dobesedno očaran. Očaran nad prisotnostjo, ki sem jo doživel in občutil med vajami in po njih.

Tako sem "naključno" odkril, da je to tudi čar, ki si ga želiš, ko se pogovarjaš. Iskrena prisotnost.

Ker ko si iskreno prisoten, se iskreno zanimaš, iskreno poslušaš & iskreno govoriš. Takrat ustvariš iskrene odnose, ki trajajo.

In prišla je ideja, da bi lahko dejansko posnel dihalne vaje, ki so po principu Hofa, vendar z drugačno energijo in namenom. Bolj osredotočene na sprostitev, umiritev misli & zunanjih distrakcij in pogled v globino, sebe. V dejansko zavedanje TEGA TRENUTKA ZDAJ. Ker je edini, ki je pomemben.

Tako sem kontaktiral svojega kolega in nadarjenega artista Mitjo - MTRISTINO, kateri je bil takoj navdušen nad mojo idejo in ZA! Čeprav do zdaj ni imel izkušenj s tem, je rekel "Davor, vidim da gre za pravo stvar, zato sem takoj zraven in se bom z veseljem potrudil & dal sebe notri, da bo tako, kot si si zamislil!"

In "potrudil" preslabo opiše to, kar je na koncu ustvaril! Vsak od naju je prispeval svojo energijo & dragocene ideje, on pa je bil dejansko tisti, ki je moje želje razumel in ozvočil. In to boljše, kot bi si lahko želel. Sanjsko, pravljično oz. zares SPROŠČENO ♥

Med dihalnimi vajami sem videl snop bele svetlobe

Ko sem prvič prisluhnil zadnji finalni verziji (vmes jih je bilo vsaj 10, verjetno več), sem v zadnji (3) rundi doživel, da sem v zaprtih očeh, kjer načeloma vidiš črno, zagledal snop bele svetlobe, ki je postajal vedno večji. Takrat sem se ustrašil, ker vaje delam ob sveči, da se ni slučajno sveča prevrnila ...

Ko sem odprl oči, sem videl da nič ne gori, zaprl nazaj in ozavestil, da so me do tega pripeljale te sprostitvene dihalne vaje. Takrat sem začutil močno hvaležnost, ki me je premamila po celem telesu.

Potem je sledil klic z Mitjo in nora debata o tem, kakšen vpliv so imele name in verjetno bodo tudi na druge ljudi.♥

Zaenkrat so odzivi res presenetljivo dobri in če se morda tudi tebi zazdi, da bi bilo dobro, da z Mitjo nadaljujeva v tej smeri, nama to prosim daj vedeti! ☺

Hvala čudovita oseba, s tem mi zelo pomagaš pri ustvarjanju novih idej zate! ♥Naj ti najine vaje služijo in prinašajo prisotnost, kadarkoli si jo zaželiš.

Davor & Mitja

Več o avtorju (Wim Hofu) teh dihalnih vaj in njegovi metodi, si lahko prebereš tukaj.

Iskrena mnenja tistih, ki so naredili dihalne vaje V GLOBINE:

Zares sem hvaležen! 
Naj vam služijo ♥

* Slike so simbolične. 
Ustvarjeno (s 💙) v Sloveniji za pristne odnose.
V GLOBINE™ © 2021
Izdelava spletke: Davor Boki Georgiev
Hvala Sestri Zorici - ocemnevidno.si, da me je pripravila na to pot #VGLOBINE♥
Grafične želje začutil & realiziral: berjani
Začutil vajb in ga spremenil v zvok: MTRISTINO
Začutil izziv in uresničil aplikacijo: Mario Balukčić
"Rodili" igro: Kreativna Fabrika
Za fotografije poskrbel: Tadej Ogorevc
Vprašanja lektoriral & osmislil: Andrej Pleterski
Pomagala pri FB marketingu in kreativni energiji: Lara Hace & Mirza

Hvaležen sem, da sem na tej poti "plavanja" sodeloval z zgornjimi ljudmi, vsak od njih je prispeval svoj zaklad.
Hvala, ker ste 💛
AUZO d.o.o.
Kajuhova ulica 34, 6310 Izola
heart-pulsemenu-circlecross-circle