POMEMBNO OBVESTILO za našo skupnost

Globoko & lepo pozdravljen/a ♥

Iskreno smo veseli & hvaležni, da ste že v času prednaročil takoj prepoznali vrednost v družabni igri V GLOBINE in jo prednaročili. Iskreno, nismo si predstavljali, da bo polovica naklade razprodana, še preden jo prejmemo.

To nam da vedeti, da smo v časih, kjer so nam pristni & iskreni odnosi zares pomembni. Da nam je mar, kako komuniciramo med sabo in da cenimo prave globoke pogovore. Zato je ustvarjena družabna igra V GLOBINE, da nam skozi komunikacijo oziroma igro, pomaga razumeti sebe & druge.

Ravno včeraj sem se pogovarjal s stranko, kjer sva ugotovila, da lahko ob igranju V GLOBIN ogromno izveš tudi o sebi. To pa zato, ker so vsa vprašanja postavljena na tak način, da praktično ne veš, v katero smer bo šel odgovor. In ko slišiš odgovore drugih, si lahko rečeš "jaz tudi!" ali pa "jaz pa sploh ne". In s tem, dejansko odkrivaš tudi svoje GLOBINE, čeprav prisluhneš globinam drugim.

Ko smo se 3-mesece nazaj dogovarjali s tiskarno za tisk igre, si verjetno noben od nas ni mislil, da bo njena "oživitev" oziroma izdelava trajala tolikšno obdobje, kot traja. Saj to res ni stalna praksa, sploh pa ne s to slovensko tiskarno, ker smo v preteklosti že uspešno sodelovali in so se vedno držali rečenih rokov.

Kot veste, smo vam igro obljubili konec Oktobra. Ko smo vam posredovali te informacije, je vse kazalo na to, da bo igra nared.

Ne vem koliko spremljate dogajanje po svetu, (jaz osebno ga ne), ampak trenutno smo v obdobju, katerega svet še ni doživel.

To pomeni, da je po svetu pomanjkanje praktično vseh surovin in dobrin. Kot zanimivost naj omenim, da je že več podjetij propadlo, ker niso imeli materiale, s katerimi bi lahko delali. Ogromno, govorimo o več 100.000 ljudeh, je že izgubilo službo zaradi tega. Kar pomeni, da res nismo v sanjskih časih.

Ampak, to ni razlog za slabo voljo, saj na to, mi kot posamezniki, nimamo vpliva. Mi vemo zakaj smo družabno igro izdali in razlog se skriva povsem drugje, kot želja po dobičkonosni poslovni poti.

Naj omenimo, da so se v tem obdobju materiali & dobrine tako podražile, da smo lahko hvaležni, če bomo na pozitivni nuli.

Danes sem se slišal s tiskarjem, ki mi je povedal najnovejše novice. Te so me dejansko razveselile, kljub temu, da se je rok, ponovno podaljšal. Razveselile so me pa zato, ker se zavedam, kakšen privilegij imam, da bom v teh časih sploh lahko realiziral svojo idejo.

Tiskar mi je rekel, da so karte praktično dokončane in mi jih dostavi naslednji teden (5.11.2021). Žal vam ne morem poslati samo kart, zato smo primorani počakati še en teden več na škatlico. Tega nikjer nisem posebej poudarjal, ampak gre za zelo kvalitetno škatlico, zato je njen postopek izdelave neprimerljivo daljši, kot če bi izbral cenejšo & manj kakovostno varianto. Ker tiskarne niso imele materialov (zaradi 4x daljše dobave), tudi niso mogle začeti z njeno izdelavo. Zdaj so materiali končno doma in 4 različne tiskarne, se vsak dan trudijo, da dokončajo škatlico za V GLOBINE. Škatlica bo izdelana najkasneje do 19.11.2021.

To pa pomeni, da če karte prejmemo v petek 19. Novembra in če jih isti dan zapakiramo in pošljemo, bodo pri vas prvi delovni dan, to je torek 23. November.

Če ste karte prednaročili že na začetku, si lahko predstavljam, kako se počutite. Na njih čakate že zares dolgo časa in iskreno si želim, da bi bilo drugače. A kaj, ko smo v časih, katere bi verjetno vsi spremenili, če bi imeli to moč. Vendar ključ ni v spreminjanju stvari, ampak sprejemanju.

Zato verjamem, da je zdaj še bolj pomembno, kot kadarkoli, da imamo razumevanje en do drugega. Tudi jaz sem človek, ki se mu naberejo stvari in "eksplodira". Tako sem pred dnevi svoj strah in skrb delil s tiskarjem. Mislil sem, da če bom pritiskal nanj, da bo to kaj pohitrilo proces izdelave družabne igre.

A hitro sem se zavedel, kaj sem s tem naredil. Takoj ko sva se slišala, sem začutil tudi njegovo skrb. Dojel sem, da mu je mar in hkrati hudo, ker stvari toliko trajajo. Spomnil sem se, da so na prvem mestu dobri odnosi in potem vse ostalo. Kot že povedano, smo v časih, kjer nas že dovolj drugi ... v glavo. In če bomo začeli še en drugega, smo res na dobri poti, do katastrofe.

Tega si pa ne želim, zato sem se tiskarju za svojo jezo opravičil, na kar sva imela odličen pogovor! Dal mi je razumevanje in sploh ni obsojal moje "agresivne" reakcije. Spomnil sem se, zakaj sodelujem z njim. Ker to je to, ko ne gre vse tako, kot mora, takrat spoznaš ljudi. In hvaležen sem, da sem spoznal, da sodelujem s pravimi ljudmi.

Ker sem mladi podjetnik, kateremu ste zaupali svoj denar, se počutim dolžnega in odgovornega, da z vami transparentno delim informacije, ki jih prejmem. Zato sem napisal ta zapis, ker želim da veste, da mi je res mar in hkrati hudo, ker že toliko časa čakate na svoj kompletek družabne igre V GLOBINE.

Prosim vse, kateri ste si zaradi čakalne dobe premislili in v igri več ne vidite vrednosti, da samo napišete mail na info@vglobine.si, pripišite vaše podatke & št. naročila in vrnili vam bomo vaš denar.

Vsem ostalim, ki imate razumevanje do mene in trenutne situacije, se najlepše zahvaljujem, z rosnimi očmi, toliko mi pomeni vaše razumevanje, sploh v tem času ♥

Skupaj smo v trenutni situaciji in mislim, da nam bo vsem lažje, če bomo strpni en do drugega. Ker če mi ne bomo, je vseeno kaj se po svetu dogaja. To je seveda samo moj pogled, ki ga z vami iskreno delim, ker tako čutim, da je prav.

Zares sem hvaležen za vas in verjamem, da boste tudi vi za družabno igro V GLOBINE, ko jo 23. Novembra prejmete.

Hvala, ker ste ♥

Davor Georgiev
Direktor AUZO d.o.o